Midnight in Paris collection

Who's Jackie?
Jackie, fijne 14 karaat gouden sieraden, waarbij layering en stacking centraal staan. Minimalistische designs en oog voor detail geven de sieraden karakter. Elk ontwerp is tijdloos en verfijnd, gemaakt met echt vakmanschap. Van trendsettende sieraden tot all-time favorites.

My First Love Collection
Voor de collectie van Jackie laten wij ons inspireren door vrouwen in de meest bruisende steden van de wereld. Of je nu naar het straatbeeld kijkt in Amsterdam, Milaan of Los Angeles, goud is en blijft een populaire trend. De wonderen die je onderweg tegenkomt zijn de mooiste! Al deze indrukken zijn
terug te zien in de ontwerpen.

In de collectie wordt geen trend overgeslagen! Voor sieraden is slechts één regel van toepassing, more=more. Daarom zijn de fijne 14 karaat gouden sieraden speciaal ontworpen om gelayerd en stacking te dragen. Creëer de mooiste combinaties! Drie colliers, twee armbanden en zes ringen aan één hand, zijn geen uitzondering.

Lets talk social
Laat je inspireren door de content van Jackie. Deel jouw foto op Instagram met #jackiegoldjewelry en tag @jackiegoldjewelry en wie weet spot jij jezelf binnenkort op één van onze social kanalen!

Neem ook een kijkje op een van onze social media kanalen voor een backstage verslag van de shoot met model Nikki Steigenga. Dit seizoen geeft Nikki, winnares van Hollands Next Top Model 2013, het merk Jackie een gezicht. 

 

X Jackie