Get inspired

Laat mij je inspireren voor je volgende Jackie-look!

Jackie 14 karaat goud sieraden strand

 

 

beachy vibes jackie

De Barceloneta ketting is vernoemd naar het heerlijke strand van Barcelona. Eigenlijk is het Playa de la Barceloneta. Het fijne van mijn 14 karaat gouden sieraden is dat je deze ook lekker op het strand kan dragen. Dus geen paniek wanneer je het water instapt voor een duikje.

Shop hier mijn Barceloneta Necklace

 

 

 

jackie kleursteen edelsteen 14 karaat goud

 

jackie voeg wat kleur toe

Natuurlijk begrijp ik dat je niet uitgekeken kan raken op gouden sieraden. Maar ik begrijp ook dat je af en toe tóch even iets anders wil, een andere combinatie. Heb je mijn sieraden met edelstenen al eens gezien?

De edelstenen hebben allemaal een eigen werking. De edelsteen amethist werkt beschermend, citrien bevordert zelfvertrouwen en topaas ondersteunt je persoonlijke zelfontwikkeling. 

En niet te vergeten: de sieraden voegen kleur toe aan jouw sieradencollectie! 

Bekijk hier mijn sieraden met edelstenen

 

 

jackie pearls edition inspiratie 

 

jackie pearls

Een avond op chique, of gewoon omdat je het leuk vindt. Haal je parel sieraden weer uit je sieradenbox want parel sieraden zijn weer helemaal on-tred en altijd te dragen. Parels maken je outfit compleet en geven je outfit een classy look. 

De baroque parels die ik in deze sieraden heb verwerkt doen mij denken aan mijn trip naar de Amalfi kust. 

Ontdek mijn parel sieraden

 

 

jackie earinspiration

 

 jackie earparty inspiration

Tijd om jouw oorgaatjes te versieren met mijn Jackie oorsieraden! Je kan in je linkeroor dezelfde oorsieraden dragen als in je rechteroor, maar ik vind het zelf altijd leuk om hier mee te spelen.

Mijn Círculo Doble Single Earring kan je bijvoorbeeld in je rechteroor dragen en in je linkeroor kiezen voor andere Single Earrings. Denk aan mijn Dentelle Topaz Single Hoop samen met de Bisou de Bruxelles Single Stud. Mix & match!

Shop mijn Círculo Doble Single Earring