Over ons

OVER Jackie

WHO IS THAT GIRL?

Fijne 14 karaat sieraden, waarbij layering en stacking centraal staan: Jackie! Minimalistische designs en oog voor detail geven mijn sieraden karakter. Elk ontwerp is tijdloos en verfijnd, handgemaakt met echt vakmanschap.

Voor de collectie van Jackie heb ik mij laten inspireren door vrouwen in de meest bruisende steden van de wereld. Of ik nu naar het straatbeeld kijk in Amsterdam, Milaan of Los Angeles: goud is en blijft een populaire trend. De wonderen die ik onderweg tegenkom zijn de mooiste! Al deze indrukken zijn terug te zien in mijn ontwerpen.

In de collectie wordt geen trend overgeslagen! Voor sieraden is slechts één regel van toepassing: ‘more=more’. Daarom zijn deze fijne 14 karaats gouden sieraden speciaal ontworpen om gelayerd te dragen. Creëer de mooiste combinaties! Drie colliers, twee armbanden en zes ringen aan één hand, zijn geen uitzondering.

Lets talk social

Laat je inspireren door de content van Jackie. Deel jouw foto op Instagram met #jackiegoldjewelry en tag @jackiegoldjewelry en wie weet spot jij jezelf binnenkort op één van onze social kanalen!