Over Jackie

Hi, ik ben Jackie! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn 14 karaat gouden sieraden zijn geïnspireerd op de reizen die ik maak, van stedentrips tot exotische oorden. Met mijn sieraden laat ik zien hoe goed ik mij voel en dit wil ik graag met jou delen. 

Voor mijn 14 karaat gouden sieraden gebruik ik gerecycled goud en alleen echte edelstenen en zoetwater parels. Mijn sieraden worden handgemaakt door Europese goudsmeden. Elke collectie is met veel liefde en passie voor jou samengesteld. Mijn sieraden zijn on trend en tegelijk tijdloos. Combineer eindeloos: perfect om te layeren en te stacken én om creatieve earparties te maken! 

Voor mijn eerste collectie ben ik geïnspireerd door Parijs, daarna ben ik naar Marrakech gevlogen en de prachtige Amalfi kust. Ik heb een road trip naar Brussel gemaakt, ik ben naar Barcelona geweest en voor mijn nieuwste collectie heb ik mij laten inspireren door de historische stad Londen. Al deze indrukken zijn terug te zien in de ontwerpen. Ik ben benieuwd of jij kan raden waar mijn volgende reis heen gaat!

Let's talk social

Laat je inspireren door de content van Jackie. Deel jouw foto op Instagram met #jackiegoldjewelry en tag @jackiegoldjewelry en wie weet spot jij jezelf binnenkort op één van mijn social kanalen!

over jackie