Garantiebepalingen

Om de hoogste kwaliteit te bereiken laat ik, Jackie, al mijn sieraden met de hand vervaardigen door de meest kundige goudsmeden in Europa. De goudsmeden maken ieder Jackie-sieraad, in 14 karaat goud, met de hand en de grootste zorg. Vakmanschap en kwaliteit gaan hand in hand.

Elk Jackie-sieraad wordt verkocht met garantie. Hieraan zijn enkele regels verbonden:

De garantie gaat in op de datum van aankoop zoals vermeld op de factuur. Om in aanmerking te komen voor garantie kunt u het sieraad terugsturen met de bijbehorende factuur. De zending moet aangemeld zijn via jackiegold.nl, volgens het retourformulier. Natuurlijk kunt u ook naar de dichtstbijzijnde Jackie dealer gaan. Deze zijn op de website te vinden onder verkooppunten.

Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal ik het meteen voor u in orde maken of vervangen. Wanneer het sieraad niet binnen de garantie valt, neem ik eerst contact met u op. Wanneer u twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kunt u contact met mij opnemen via [email protected] en kijk ik graag met u mee.

 

Garantieperiode Jackie sieraden

Op alle Jackie sieraden geef ik vierentwintig maanden garantie op productiefouten.

Wat valt niet onder garantie valt:

 • Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
 • Onjuist gebruik of verkeerde behandeling en draagschade bij normale gebruik.
 • Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
 • Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
 • Bewerking en/of aanpassing door anderen dan door Jackie aangewezen goudsmeden (u heeft uw ring laten vermaken bijvoorbeeld).

Om lang plezier te hebben van uw Jackie sieraad, is een juiste behandeling belangrijk. Ik gebruik uitsluitend de beste materialen en echte edelstenen, gemaakt door de beste goudsmeden. Toch zijn sieraden aan slijtage onderhevig en zit een ongeluk in een klein hoekje. Draag uw Jackie-sieraden dan ook met zorg.

 

Belangrijke tips voor onderhoud en gebruik van uw Jackie sieraden:

 • Doe het sieraad af voordat u gaat sporten, huishoudelijk of ander ruw werk gaat doen.
 • Draag uw sieraden niet als u gaat slapen of zwemmen en bewaar ze in een daarvoor geschikte sieradenbox.
 • Bescherm uw sieraad tegen krassen en beschadigingen.
 • Vermijd het contact tussen uw Jackie-sieraad en chemische middelen zoals parfum en schoonmaakmiddelen.
 • Indien uw Jackie-sieraad parels bevat, raad ik aan uw parfum aan te brengen vóór u uw sieraad om doet. Zo behouden de parels hun prachtige glans. Ook haarlak en andere cosmetica kunnen uw parels beschadigen!
 • Maak uw sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek. Gebruik bij voorkeur een sieraden doek van Connoiseurs.
 • Het kan voorkomen dat parels en zilver verkleuren, zelfs bij normaal gebruik.
 •  

Wettelijke garantie
Alle Jackie sieraden vallen onder de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Jackie zijn een aanvulling op deze wettelijke garantie en doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regels.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over een Jackie-sieraad, de Jackie website of de Jackie service stuur mij dan een bericht via [email protected]. Telefonisch ben ik bereikbaar op 075-6707075 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

U ontvangt dan van mij de instructies voor de klachtafhandeling en ik zal, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. Ik probeer u binnen drie werkdagen te voorzien van een oplossing. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, krijgt u van mij een inhoudelijke reactie.

Mochten wij samen niet uit de afhandeling van uw klacht komen, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via www.sgc.nl en of bij het Online Dispute Resolution.