Garantie bepalingen

 

Om de hoogste kwaliteit te bereiken laat ik, Jackie, al mijn sieraden met de hand vervaardigen door de meest kundige goudsmeden in Europa. De goudsmeden maken ieder Jackie-sieraad, in 14 karaats goud, met de hand en de grootste zorg. Vakmanschap en kwaliteit gaan hiermee hand in hand.

Elk Jackie-sieraad wordt verkocht met garantie. Voor de garantie heb ik een aantal regels opgesteld. De garantie gaat in op de datum van aankoop zoals vermeld op de factuur.

Om in aanmerking te komen voor garantie kunt u het sieraad terugsturen met de bijbehorende factuur. De zending moet hiervoor aangemeld zijn op Jackiegold.nl volgens het retourformulier. Natuurlijk kunt u ook naar de dichtstbijzijnde Jackie dealer gaan. Deze zijn op de website te vinden onder dealer locator. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal ik het voor u in orde maken of vervangen. Wanneer het sieraad niet binnen de garantie valt, zal ik , Jackie, contact met u opnemen. Wanneer u twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kunt u contact met mij opnemen via [email protected]  

Garantie periode Jackie- sieraden

Op alle Jackie sieraden geef ik vierentwintig maanden garantie op productiefouten.

Wat niet onder garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
- Onjuist gebruik of verkeerde behandeling en draagschade bij normale gebruik.
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
- Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
- Bewerking en/of aanpassing door anderen dan door Jackie aangewezen goudsmeden (bijvoorbeeld voor het op maat maken van een ring).

Om lang plezier te hebben van uw Jackie sieraad, is een juiste behandeling belangrijk. Ik gebruik uitsluitend de beste materialen en echte edelstenen en maak gebruik van de beste goudsmeden. Toch zijn sieraden aan slijtage onderhevig en zit een ongeluk in een klein hoekje. Draag Jackie-sieraden dan ook met zorg.

Belangrijke tips voor onderhoud van en gebruik voor uw Jackie-sieraden:

  • Doe het sieraad af voordat u gaat sporten, huishoudelijk of ander ruw werk gaat doen.
  • Draag uw sieraden niet als u gaat slapen en bewaar ze in een daarvoor geschikte sieraden box.
  • Bescherm uw sieraad tegen krassen en beschadigingen.
  • Vermijd het contact tussen uw Jackie-sieraad en chemische middelen zoals parfum, schoonmaakmiddelen en middelen gevonden in zwembaden.
  • Indien uw Jackie-sieraad parels bevat raad ik aan uw parfum aan te brengen voor u uw sieraad om doet. Zo blijft de glans van uw parels behouden. Ook haarlak en andere cosmetica kunnen uw parels beschadigen.
  • Maak uw sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek. Gebruik bij voorkeur een sieraden doek van Connaiseurs.
  • Het kan zijn dat parels en zilver verkleuren door normaal gebruik.

Wettelijke garantie
Alle Jackie sieraden vallen onder de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Jackie zijn een aanvulling op deze wettelijke garantie en doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regels.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over een Jackie-sieraad, de Jackie website of de Jackie service stuur mij dan een bericht via [email protected]

Telefonisch ben ik bereikbaar op 075-6707075 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

U ontvangt dan van mij de instructies voor de klachtafhandeling en ik zal, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. Ik probeer u binnen drie dagen te voorzien van een oplossing. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, krijgt u van mij een inhoudelijke reactie.

Mocht u er met mij niet uitkomen wat betreft de klacht, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via www.sgc.nl en of bij het "Online Dispute Resolution - http://ec.europa.eu/consumers/odr/"